Majoitus

Kokeen keskuspaikalla ei ole mahdollisuutta yöpyä sisätiloissa. Keskuspaikan pihaan sopii 7 asuntovaunua tai autoa, joissa on oltava vähintään 50m jatkojohto sähköä varten.

 

Mökit

Vuokrattavissa kolme hyvin varusteltua mökkiä luonnonkauniin ja puhtaan Väliväylän varrella Pohjois-Kymenlaaksossa. Perusvarusteluna sähköt, vesijohtovesi, puusauna ja hyvin varustellut keittiöt. Kaikilla mökeillä on oma uimaranta, laituri ja soutuvene. Mökit ovat talviasuttavia ja sähkölämmityksen lisäksi voi miellyttävää lämpöä ja tunnelmaa luoda varaavilla takoilla. Vääntäjän tilalla on kolme vuokramökkiä, suurinpaan mökkiin (Suursalmi) ei lemmikkieläimet ole tervetulleita. Kahteen pienenmpään mökkiin lemmikit on sallittuja.

Mainitse varausta tehdessäsi "ROTU-MEJÄ" ja saat 20% alennuksen vuokrasta.

Kokeen keskuspaikalle noin 11km.

Vääntäjäntie 257, 46400 Kaipiainen
0400 525 062
info@vaantajantila.fi

https://vaantajantila.fi/

 

Maatilamajoitus - viihtyisä ja kodikas tapa yöpyä.

Kun tarvitset majoitusta viihtyisässä ympäristössä, varaa huone Tuhannen Tarinan Talosta. Aamiaismajoitusta meillä on tarjolla ympäri vuoden. Jos haluat myös ruokailla Tuhannen Tarinan Talossa, varaa maatilalomista puolihoito tai täysihoitolomanen. Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Taloon mahtuu majoittumaan talvella 23 henkeä, kesäkaudella 35 henkilöä. Oletpa sitten lomalla tai työmatkalla, meillä voit viettää yösi rauhassa.

Majoitukseen sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. (Paitsi perhehuone Liiterissä ja aittamajoituksessa voi majoittua edullisesti omin liinavaattein kesäaikaan.)

https://www.tuhannentarinantalo.com/

Luumäki, Nikkarintie 124, 46530 Kannuskoski. 

Mainitse puhelimessa varausta tehdessäsi "ROTU-MEJÄ" ja saat 10% alennuksen vuokrasta. p.0505303471 

Kokeen keskuspaikalle noin 17km 

 

 

Hotelleja

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvolassa S-etukortilla voi varata huoneen etukäteen, peruminen tulopäivään klo 18:00 mennessä. www.sokoshotels.fi 

Kokeen keskuspaikalle noin 21km

Scandic Kouvola

Kokeen keskuspaikalle noin 21km