Säännöt ja ilmoittautuminen

 

Suomen Mäyräkoiraliitto ja Kymenlaakson Mäyräkoirat järjestävät luolakoirarotujen SM-vesiriistamestaruuskokeen Kouvolassa 27.8.2023. 

 

Tarkat tiedot löytyvät Kennelliiton tapahtumakalenterista: SM-VERI 2023

 

Kennelliitto on kokouksessaan 7.12.2022 hyväksynyt luolakoirarotujen SM-vesiriistamestaruuskokeen järjestämisohjeen. Ohje löytyy Kennelliiton sivuilta: Luolakoirarotujen SM-vesiriistamestaruuskokeen järjestämisohje

Mestaruuskokeeseen osallistumisoikeus on edellisen vuoden mestarin lisäksi koirilla, joilla on sääntöjen mukainen osallistumisoikeus vesiriistakokeeseen. Lisäksi osallistuvilla koirilla tulee olla vähintään kaksi VERI 1-tulosta, joista yksi on kuluneelta kaudelta ja toinen tulos voi olla kuluneelta tai mestaruuskoetta edeltävältä kaudelta. Koetoimikunta valitsee kokeeseen max. 7 osallistujaa VERI 1-tulosten keskiarvojen perusteella (kahden kokeen keskiarvo).

Ilmoittautuminen kokeeseen tehdään lomakkeella 24.7.-16.8. välisenä aikana osoitteeseen hanna.nystrom35@gmail.com. Kaikki ilmoittautumiset kuitataan vastaanotetuksi. Jos et saa vahvistusta niin ota yhteyttä vastaavaan koetoimitsijaan Hannaan puhelimitse puh. 040 561 1519. Jos ilmoittautumisvaiheessa kaikki koetulokset eivät näy Koiranetissä, laita ilmoittautumisen liitteeksi kopio kyseisestä koepöytäkirjasta.

Lomake löytyy linkistä: https://www.kennelliitto.fi/lomakkeet/ilmoittautuminen-kokeeseen